Trouwen in het buitenland

Een huwelijk in het buitenland is waar veel stellen van dromen. Als jullie in het buitenland gaan trouwen dan wil hier natuurlijk ook mooie foto’s. Juist dan, want wellicht kunnen niet al jullie dierbaren deze bijzondere dag bijwonen. Of jullie nu kiezen voor Bali, Las Vegas of net over de grens in de Ardennen.

BALU Bruidsfotografie gaat graag met jullie op reis om deze onvergetelijke gebeurtenis voor jullie vast te leggen. Wij hebben hier inmiddels al de nodige ervaring mee opgedaan en kunnen het aanstaande bruidspaar dus de beste tips geven.

Een huwelijk in het buitenland is waar veel stellen van dromen. Het hoeft niet meteen op Bali of in Las Vegas, er zijn prachtige locaties dichter bij huis maar wel over de grens. Als jullie in het buitenland gaan trouwen dan wil je natuurlijk ook mooie foto’s. Juist dan, want wellicht kunnen niet al jullie dierbaren de plechtigheid bij te wonen.

BALU Bruidsfotografie gaat graag met jullie op reis om deze onvergetelijke gebeurtenis voor jullie vast te leggen. Wij hebben hier inmiddels al de nodige ervaring mee opgedaan en kunnen het aanstaande bruidspaar dus de beste tips geven.

Trouwen op een unieke locatie over de grens.

Hebben jullie al een mooie locatie op het oog? Zo niet dan denken we graag met jullie mee. We maken een afspraak om jullie wensen te horen en de kans is groot dat we jullie goede tips kunnen geven.

Houd er rekening mee dat een huwelijk in het buitenland meer voorbereidingstijd vraagt. Zorg ervoor dat het huwelijk rechtsgeldig is en regel alle formaliteiten op tijd. BALU Bruidsfotografie wil jullie ook daar graag bij adviseren. En we zorgen voor de mooiste foto’s en als jullie willen een prachtige bruidsfilm. 

Maak een afspraak voor jullie bruidsreportage in het buitenland

Heeft hij je gevraagd? Of was zij juist degene die jou ‘de vraag’ stelde? Als het antwoord een volmondig ‘ja’ was dan begint de voorbereiding van jullie huwelijk. Als het de bedoeling is om in het buitenland te trouwen is het belangrijk om op tijd alle voorbereidingen te starten. Natuurlijk is een ceremoniemeester handig, maar er zijn dingen die jullie vast liever zelf regelen.

Zoals het kiezen van de perfecte locatie voor de bruidsfotoshoot, voor het voltrekken van het huwelijk en natuurlijk de plek waar jullie samenkomen om jullie trouwfeest te vieren. BALU Bruidsfotografie levert graag jullie trouwfotograaf. Sterker nog, Bas en Lucia komen altijd samen. Bas als ervaren fotograaf en Lucia die met de camera maar weinig voor hem onderdoet en daarnaast een feilloos oog heeft voor styling voor de mooiste foto’s van jullie dag.