De mensen achter BALU Bruidsfotografie

Wanneer je kiest voor BALU bruidsfotografie als huwelijksfotograaf dan kies je voor passie voor beeld, voor professionaliteit en voor topkwaliteit foto’s, video en trouwalbums. 

Als gepassioneerd bruidsfotografen hebben wij besloten onze krachten te bundelen in BALU Bruidsfotografie. Wij kiezen nadrukkelijk voor deze tak van sport, omdat we ons als een vis in het water voelen in de interactie met mensen en het creatief bezig zijn om van elke foto iets moois te maken. We hebben gemerkt dat veel bruidsparen het prettig vinden dat er een man en vrouw aanwezig zijn om hun mooiste dag vast te leggen.

Wie is Bas

Ik had al op jonge leeftijd een passie voor fotografie. Het vastleggen van bijzondere momenten heeft mij altijd geboeid. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om anderen na te kunnen laten genieten van hun eigen moment vastgelegd door mij.  Ik heb mezelf ontwikkeld tot professioneel fotograaf in verschillende disciplines. Ik heb ondertussen de nodige awards gewonnen bij gerenommeerde fotowedstrijden. Maar ondanks deze waardering weet ik als geen ander dat ik nog steeds kan en moet blijven ontwikkelen om een nóg betere huwelijksfotograaf te worden.

Wie is Lucia

Mooie belevenissen creëren en vastleggen is mijn passie. Na jaren in de evenementen en horeca branche gewerkt te hebben heb ik besloten mij meer te richten op mijn creatieve kant. Het maken van foto en film heeft hierin altijd al een grote rol gespeeld. Wat ik uniek vind aan dit werk is dat ik niet alleen aanwezig mag zijn op bijzondere momenten zoals jullie bruiloft, maar dat ik hierin ook een rol mag spelen door ervoor te zorgen dat jullie een prachtig naslagwerk krijgen op foto en film waar nog jaren lang naar gekeken kan worden als fijne herinnering.

Jouw onvergetelijke trouwdag

In 2019 besloten Bas en Lucia te gaan samenwerken en werd BALU Bruidsfotografie opgericht. Sinds de start werken beiden enthousiast aan hun toekomst als hét adres voor jouw bruidsfoto’s. Jullie bruiloft in Nederland of een huwelijk in het buitenland zo mooi mogelijk vastleggen, dat is het doel. Bruidsfotografie is hun passie en dat willen ze graag delen met stellen die in het huwelijk treden en van deze dag de mooiste van hun leven willen maken. Rekening houdend met de wensen van het bruidspaar willen Bas en Lucia zorgen voor een mooie herinnering in beeld (en geluid) aan een hopelijk onvergetelijke trouwdag.