BALU Bruidsfotografie - persoonlijke aandacht en onvergetelijke momenten vastgelegd

Wanneer jullie gaan trouwen dan wil je van die dag iets moois maken. Alles moet perfect zijn. Vaak beginnen de voorbereidingen hiervoor al ruim een jaar van te voren. Een goede bruidsfotograaf vinden staat natuurlijk ook op jullie to do list.

BALU Bruidsfotografie staat voor persoonlijke aandacht en op en top professionaliteit. Alle onvergetelijke momenten van jullie trouwdag worden vastgelegd als mooie herinnering voor later. Wij leggen jullie trouwdag vast van begin tot eind en zorgen ervoor dat jullie nog lang kunnen nagenieten van prachtige foto’s. En hoe leuk is het om later met vrienden en familie nog na te kunnen genieten van jullie eigen trouwfilm. Daarnaast stellen wij samen met jullie na deze prachtige dag nog een mooi trouwalbum samen om te kunnen naleven wat voor een bijzondere dag het was. Ook in het buitenland zorgen wij voor de mooiste bruidsfilm.

Trouwfotograaf op elke gewenste locatie

Hebben jullie je trouwlocatie al gevonden? Wellicht moeten er op meerdere locaties foto’s worden gemaakt, bijvoorbeeld in het gemeentehuis, in de kerk, op een locatie waar de trouwreportage wordt gemaakt en op de feestlocatie. Een goede planning is dan heel belangrijk.

Daar kan BALU Bruidsfotografie jullie bij helpen. We zetten graag onze creativiteit en ervaring in om er op alle locaties iets moois van te maken. Uiteraard kunnen we jullie helpen als jullie nog geen goede locatie hebben voor de bruidsreportage, of met een alternatief als het weer niet wil meewerken.

Bas en Lucia leggen jullie mooiste dag professioneel vast

Kies voor een professionele trouwfotograaf op jullie huwelijksdag. Met BALU Bruidsfotografie, met als Bas en Lucia als drijvende krachten, komt dat helemaal goed. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en een gedegen voorbereiding. We spreken jullie graag persoonlijk voor de grote dag, zodat we jullie wensen kunnen inventariseren en rekening houden met eventuele bijzonderheden.

Houd er rekening mee dat een huwelijk in het buitenland meer voorbereidingstijd vraagt. Zorg ervoor dat het huwelijk rechtsgeldig is en regel alle formaliteiten op tijd. BALU Bruidsfotografie wil jullie ook daar graag bij adviseren. En we zorgen voor de mooiste foto’s en als jullie willen een prachtige bruidsfilm. 

Nieuwsgierig naar BALU?

Willen jullie zeker weten dat er op jullie trouwdag mooie foto’s worden gemaakt? Maak dan nu een afspraak met BALU Bruidsfotografie. Neem contact met ons op en we plannen een datum en tijd voor een persoonlijke ontmoeting. Wij vinden het belangrijk als er een goede klik is, jullie geven ons immers een inkijk in jullie privé leven op één van de belangrijkste momenten.

Reviews