Tarieven

Als je kiest voor BALU Bruidsfotografie dan kies je in de meeste gevallen voor een totaalpakket. Dat heeft nadrukkelijk onze voorkeur. Natuurlijk kun je ons boeken voor alleen een fotoshoot op locatie. Maar als je kiest voor een totaalpakket dan krijg je ook foto’s van alles wat er die dag gebeurt en wat vaak gedeeltelijk langs je heen gaat.

Maar al te vaak horen we van bruidsparen dat ze hun huwelijksdag pas echt hebben beleefd bij het bekijken van de foto’s of het doorbladeren van het door ons gemaakte trouwalbum. Laat je je bruidsfoto’s maken door BALU Bruidsfotografie dan zijn we er als jullie dat willen bij vanaf het moment dat de wekker gaat tot het moment dat de laatste gast na afloop van het feest het licht uitdoet in de feestzaal.

Boek BALU Bruidsfotografie

Wij zijn als trouwfotograaf te boeken vanaf €2395,-. Voor dit standaardtarief krijg je het volgende:

Een persoonlijk gesprek om jullie wensen te inventariseren

Een tweede online gesprek om de puntjes op de i te zetten

Minimaal 300 foto’s van jullie huwelijksdag

Een professionele fotograaf plus een ‘second shooter’

Styling volgens jullie wensen van de bruidsfotoshoot

Een eerste impressie van de foto’s binnen 24 uur na jullie grote dag

Online photogallery

Basis fotoalbum voor het bruidspaar

Optioneel bij te boeken:

Fotoalbum voor de ouders van het bruidspaar, de getuigen of de kinderen

Eventuele overige extra’s in overleg met het bruidspaar

Filmimpressie van de gehele huwelijksdag

Een offerte op maat aanvragen

Hebben jullie je wensen al op papier staan als het gaat om trouwfoto’s laten maken? Neem dan contact op met BALU Bruidsfotografie voor een vrijblijvende prijsopgave. We houden bij het maken van de foto’s altijd zo veel mogelijk rekening met de wensen van het bruidspaar, het is tenslotte jullie grote dag. Dankzij onze ervaring hebben we ook suggesties voor mooie locaties voor de bruidsfotoshoot, zowel outdoor als indoor. Neem gerust contact op, we maken graag een afspraak voor een nadere kennismaking.